maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ei siis mitään järkiä.

Istuipa kerra härkä, paitani helmalla, hyppeli ja lauloi, tällä tavalla..... Noni, sainpa teijänki päähän tuon ärsyttävän rallatuksen, ko se mulleki just vasta putkahti. Ei nyt ihan härkiä oo istuskellu, lokit (ei pojanklopit) on kyllä yrittäny sankoin Joukoin tulla osalliseksi meän piknikistä. Saatiin eilen huitoa niitä Saaran kans ihan olan takaa ja välillä eestäki pitkien keppien avulla muovipussi päässä. Saaralla ei ollu. Saara vaan täytti 23, ja poti ikäkriisiä sitte. Ei voi muka nii vanhana lähtiä tekemään ees källejä kaupungille! Minä en kyllä aio nii vanha olla koskaan.. Ko en oo ennenkää källejä tehny, ja mitään ei keksitty nytkään.
Saaran 23v. (alanurkassa) synttäripiknik. Lokkivartija täytti tehtävänsä.
Vaan Riikkaan osu.



Kuitenki, Kesä on tullu Kökkölään, sen mukana piknik-buumi, lokit, naapurin ukot, kukkaset (enkä nyt puhu itsestäni) ja koulukiireet. Unohtamatta myöskään torin jäätelökojuja, joita on kolme. Ekassa myyjä kuulemma syö samalla lusikalla jokaisesta rasiasta (Saaralla faktatietoa), seuraavassa on huonot valikoimat ja kolmannesta saatiin hyvät jätskipallot! Siinä me sitte napotettiin rivissä naamat kohti aurinkoa, ja houkuteltiin asiakkaita lisää hersyvällä naurullamme. Kuulemma meijät jo kaukaa kuuli, vaikkei nähny, näin väitti paikalle lampsinut Helena. Muttako ne muut, ne on nii äänekkäitä, en minä!
Vadelma-suolalakritsi-pallo, nam!
Illan piknikillä, tuo on oikeesti liikenteenjakaja-kolmio, vaikkei äkkiseltään siltä näytä.
Nuoret oikealla vs. vanhat vasemmalla.

Se huomattiin taas kaiken kurjuuden keskellä, että kyllä piknikkeily ja yhessä pyöräily on kivaa! Tänäänki pyöräiltiin ja retkeiltiin Lauran liikenteenjakajassa. Ei se Lauran ikioma oo, mutta sen kämpän eessä kuitenki. Oltiin vähän niinkö Rauman kuuluisa patsas Kolme sulotarta, paitsi meitä oli viis, ja me ei uitu!

Välillä mun piti tehä kouluhommiaki, mutta naapurin keinu ei jostain ukko-syystä enää niin houkutellu. Siispä nokkelana tyttönä aukasin keittiön ison ikkunan, siirsin pikkusen nojatuolia ja avot akka! Siinäpä oli nautinnollista yrittää tihrustaa koneen näytöltä jotain selkoa, ja imasta välillä pillillä kivennäisvettä (ei piimää).

Semmostahan se on kevään tulo, ei mittään järkiä tekemisissä. Tässä jutussakaan ei oo todella mitään järkiä, ja venyy pitkäksi ko nailonisukka, miksihän sää ees luet tätä? On niitä parempiaki blogeja :P Eikö oo vaan muuta tekemistä? Hanki harrastus, lähe vaikka ulos! Siellä on hyvä ilma. No älä mua syytä, sulla on kulunu jo kolme minuuttia elämästäs. Ehkä. Jos et vaan oikolue tai kato vaan kuvia. Niissä on kyllä kauniita neitoja, vappaalla jalalla kaikki! Vink!
Auringonottoa sisältä käsin. Ikäänku sisäänrakennettu parveke!

4 kommenttia:

Manna kirjoitti...

Ei nii mittää järkeä. :D Mulla on kyllä vähä ikävä teitä.<3

Rebekka kirjoitti...

Aivan mainio postaus. Naurahtelen vieläkin lokinvartijalle (sulle). Ens kerralla hoidat hommat siiten niin, ettei kukaan saa täysosumaa! :-D

Unknown kirjoitti...

Manna! Samat sanat! Kyllä tähän porukkaan edelleen muutama mahtuis :) Ja enkkai mää sille mitää voinu ko Riikalla on mieltymys olla maalitauluna :P

Suklaapilvi kirjoitti...

Miks mää oon missannu tän! Tää on hyvä! :D Vaikka onki jo kohta syksy, enkä ees ollu mukana piknikillä. Jo pelkästään ton sun metkan jätskikioskianalyysin takia voisin tulla katsastaan kioskit ja valitsemaan oikein ison minttupallon, jossa on sisällä ihana paksu mintturaita. :))