maanantai 7. lokakuuta 2013

Hyvä mieli huilistilla!

Kävin ulkoiluttaan lenkkareita Gamla Karlebyssä. Kurkistelin ihmisten pihoille ja tiirailin kameran läpi maisemia ja yksityiskohtia. Auttais toki asiaa, jos osais käyttää sitä kameraa! Yhen talon pihalta kuulu lasten ääniä, siellä oli tyttöjä leikkimässä niinku lasten pitääki, ja minä olin ihan mielissään, niin vähän kuuluu nykyään enää ulkoleikkien ääniä. Ainakaan kaupungissa.
Pysähyin kanavan rannalle puistoon ja viritin huilun, kaivoin Lapin lasten laulukirjan repusta ja annoin huilun viheltää. Ei mikään paras ääni tullu kylmällä huilulla, mutta yks koira mut vaan haukku. Kohta huomasin muutaman korttelin päästä tulleet samat tytöt, istu rantarakennuksen portaille ja taputti aina laulujen jälkeen. Pyysin niitä laulamaan mutta ei ne uskaltanu, outoja lauluja ja vielä suomeksi. Miekkonenki siinä kävi istumassa ja kiittelivät kovasti ko lähtivät. Otin tietysti niistä kuvat itelleni muistoksi, ensimmäinen ulkokonsertti ja heti oli yleisöä ;) Alkaa olla liian kylmä ulkona soittaa, kämpällä ei oikeen soi ko on niin pieni huone.. En tietenkään yleisön toivossa ulos menny, vaan soitin niistä huolimatta. Ei muutkaan ohikulkijat vihasilta näyttäny, sain jopa pari hymyä niiltä jota huomasin kattoa! Tuli kyllä ihan hyvä mieli itellekki, huomaamatta. Nää vanhat kaupungit on niin ihania, missä niitä on säästyny sodalta.. Mää niin tykkään!

Vanhan kaupungin talot ja ruskapuut. <3

Tällainen Suuri Saalistaja vartioi yhtä taloa.
Muistutus kesästä.


"Kiitos kauniista soitosta!"
"Oli kyllä mukava kuunnella."


9 kommenttia:

Lappeerrannasta lasahtaa kirjoitti...

Dakkar Bigohas! Oot nä kyllä uskomaton. Nuivvaa meet ulos soettelemaa, vielä kaapungissa! Taijat olla yks Nuuskamuikkune. Ja tuo Ukkeli om paras, ku jostai kirjasta :)

Unknown kirjoitti...

Noku sisällä häiriintyy naapurit, ulkona tuntemattomat. Se on valintakysymys :P En tietenkään ihan keskikaupungille menis, mutta tuossa, ko en ees kerjänny rahaa :D Tuo herra näyttää muikkuselta itekki. :)

Vantatiuka kirjoitti...

VAUTSI! Ja totta totisesti sitte harjottelet joka päivä seuraaviin harjotuksiin saakka. Pistä lakki vielä siihen, niin huomaamatta saat rahhaaki harjottelusta.

Talvikki kirjoitti...

Huilistin mielellä ihanaa tunnetta kuvaat. Ihan kipristää, tiiätkö sieltä sydämen sopukasta. Nuuskamuikkunen sanoo, ettei voi koskaan olla tarpeeksi vapaa, jos ihannoi jotain liikaa. Mitä ajattelet siitä?
Tuo vaaleanpunanen talo näyttää samalta kuin vanhempieni ensimmäinen yhteinen koti samassa kaupungissa, liekö sama?

A-ina kirjoitti...

Ajattelin käyvä lainaamassa kirjastosta luettavvaa, mutta unohtu. No eihän tuo haitannu, ku eksyin Vantatiukan blogin kautta tänne. Tämähän oli ku kirjaa ois lukenu. Jatkoa ootellessa.
A-ina

pjöörtti kirjoitti...

Kohta tuo mies ottaa sinnuun yhteyttä ja meette häihin sekä myöhemmin naimisiin x)

Unknown kirjoitti...

No huoh LOL oikeesti pertti, vähänx noloo ko alat nuin kuivaa settiä heittään täällä! Huomioi että sehän otti jo muhun yhteyttä, ja kauniisti hymmyiliki!

oudes kirjoitti...

Onkos huilisti lähtennä lomalle, kun ei ole tuumailujaan tänne hetkeen rustannut? ;) Vai ovakko kokkelbyyläiset saaneet nauttia katumusikantistaan ja me kauempana asuvat jääneet ruudun taakse ruikuttamaan?

Unknown kirjoitti...

Lähti se lomalle, mutta kyllä se on soitellukki, ulkonaki. :) Ja lomalla ei ehi istua koneella, mutta saattaa joku jutunpätkä jossain välissä tullakki, jos oikeen hurjaksi rupian! Älkää luopuko (epä)toivosta! :)