keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Syyslomakuvia.

Nyt on lusittu 10 päivän syysloma, tultu takas Kokkolaan, käyty tekeen yks tentti ja loppupäivän tunnit lintsasin mahakivun takia. Sainpas sittenki napattua lomilta pöpön itelleni!
Loman ensimmäinen viikonloppu meni Oulussa, kavereitten luona rentoilin ja olin mukavassa mitään-tapahtumisen-tilassa. Oulusta matkustin jäniksenä junalla Rovaniemelle (onpahan VR multa neki rahat jo etukäteen kiskonu, moneen otteeseen), missä oli vastassa sisko ja muutama lapsonen, kolmevuotias rinsessa ei meinannu innostukseltaan happia saaha. :)
Rovaniemellä sain vihdoinki hoitaa kavereitten lapsia ja vauvoja, ja vähän niitä äiti-ihmisiäki jututtaa.. Pääsin mukaan neuvolaanki ja "perhekerhossa" kaverin luona oli 8 lasta ja me 2 aikusta, kaikilla oli kivaa! :) Ensilumen riemu oli valtava, ja valkea valo toi syksyyn ihanan tuttua mutta aina niin uutta tunnelmaa ja odotusta. Lumienkeleitä ilmesty pihalle ja jäinen ruohikko lumen ja askelten alla tuntu ihan ku ois kävelly riisimurojen päällä. Tein porkkanapiirakkaa, ja sanoin sen olevan pahaa. Viena 3v kysy "Ai mittä mielettä pahaa?" Ja Elia 5v mietti osaako Pohjanlepakot uia pohjassa.. Hauskoja tenavia, ja fiksuja, varmaan tullu tätiinsä...
Viimeset päivät lomasta olin ranualla, soitin soitin ja soitin pianoa, huiluaki vähän. Harmi vaan ko ei ollu ketään säestäjää, soitin huilua ja säestin varpailla pianolla, ei se nyt niin hirveen hyvin sujunu. Joululauluja, tietysti. Tein piparitaikinanki, mutten ehtiny leipoa niitä ko loma loppu. Jäi sinne kotiin leipojia, siskonlapsia..
Oulussa oli aivan huikeita lentispelejä! :P

Sorsien kissatappelu,
sodan kohde vaan seurasi isännän elkein sivustalla..


Rovaniemi pakkasiltana.

Illan tarkkailijat.

Sisaruksia ja siskonlapsia,
kertakaikkiaan edustavaa porukkaa!

Kaverukset Fun Parkissa, hauskanpidosta voi olla montaa mieltä :)

Pieni iloinen kaverini.

Kyllä ny on Heini onnelline!!
Ranualla, miss' sypressit tuoksuu nyt talvellakin...

Ei kommentteja: