sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mitä ihmeen tunteen paloa?

Mihin tunteen paloa käytetään?
Sillä mielen taloa lämmitetään.
Mihin itkua sitten tarvitaan?
Sillä roskat sielusta huuhdotaan.
Miksi nauran ja iloni ilmoille tuon?
Siten rakennetaan tietä toisen luo.


Mää tykkään teehetkistä, kahvihetkistä ja iltahetkistä yleensä. Yksinäinen hetki on ihana, rauhallista musiikkia, kynttilöitä, teetä vanhasta rakkaasta kupista, ystävän lähettämiä suklaakeksejä. Joskus saan kaverin kylään, yllättäen tai kutsuttuna, ne hetket ovat erityisen hienoja, kun kuppeja tarvitaan kaks. Pikavierailustaki jää hyvä mieli loppupäiväksi leijumaan keittiöön, vaikka joskus kahvinporot ei oo ehtiny laskeutua pannussa ku kaverilla on pitäny jo lähtiä. Pannukahvit on vaan rauhallisiin hetkiin tarkotettuja, muuten tarjotaan teetä. :)

6 kommenttia:

Suklaapilvi kirjoitti...

Mää oon opppinut tykkään teestä. En muista tarkalleen koska se tapahtu, mutta joskus viime kevään ja kesän välissä kuitenkin. Että oikeestaan voisin tulla ihan vaan siitäkin ilosta sun luona käymään, että saisin hörppiä teetä sun kaa ja kynttilät palais pöydällä, niissä korkeissa kynttilänjaloissa, ja taustalla sois rauhalliset sävelet. :) Nyt mulla on ihan oma pussi rooibos aavikkokermaa keittiön ylähyllyllä. Nii että sitä saa tulla nattimaan mun kanssa. P.S. Ja on mulla se Pikku Myy -teepussikin jossain tallessa, ei sitä oo raaskinut käyttää.

Petra Peltomäki kirjoitti...

Ihania nää sun tekstit! Ite en jaksa oikeestaan tuohon kirjottamispuoleen panostaa, vaikka pitäis kai.. Lähinnä vaan yritän kuvin ja muutamin sanoin kertoa missä täällä ollaan menossa. P.s. Määki tykkään teestä ja iltahetkistä, onneks kohta voi alkaa oikeesti soittaan joululaulujaki :) Oot ihana <3

Håkan Nilsson kirjoitti...

Vansinnigt bra blogginlägg! Men jag undrare liten det vad säger du? Vill du svänga det i svenska språket?

Unknown kirjoitti...

Jag kan inte skriva svenska, då Nilssonpojke behöva ta en ordbok och titta där. :P

Anonyymi kirjoitti...

;)
Mikäli tämä pikainen kahvitteluhetki, josta mainitset, tarkoittaa erästä kiireistä sairaslomalaista, joka pyörähti keittiössä sotkemassa kahvikupin sekä lautasen, on kyseessä varmaan henkilö joka kirjoittaa tässä ja joka on syvästi pahollani, että ei kunnioittanut pannukahvien vaatimaa pysähtymistä ja hidasta ryystämistä.
Ens kerralla lupaan viipyä pidempään. Niin tai sitten otan teetä. Jääteetä. Sen saa nopeasti kerralla juotua.

Unknown kirjoitti...

Petra nyt niitä voi jo alkaa soittaan :) Ja sinäki oot ihana! Tuu tänne!!